17-03-2013 – Sealkeatsen jongerein

Jeugd zaalwedstrijd van 17 maart
 
Er was wat weinig animo voor de wedstrijd maar we hebben hem toch door laten gaan, met 9 personen op de lijst hebben we er toch een leuke wedstrijd van weten te maken.
 
20130317 Sealkeatsen
 
Met 3 keer bij een ander en met een zachte bal en zaalregels, was het toch ook voor de jongens moeilijk om van de jongeren te winnen. De eerste wedstrijd ging gelijk al gelijk op maar op 4-4 en 6-6 wisten Bote en Kees toch de winst te pakken en wonnen de wedstrijd van Remon en Geja.
Jorrit, Rimmer en Margriet hadden moeite met de ballen van Hendrik en Rutger en dus was de winst voor Hendrik en Rutger met 5-4 en 6-4 was het een leuke partij
 
 
De tweede omloop was voor iedereen wat makkelijker, de derde partij wist iedereen weer wat zaalkaatsen was en ging het allemaal wat soepeler en waren de prijzen verdeeld
 
 
Er was leuk gekaatst en heel sportief. Hopelijk volgend jaar wat meer deelname want anders weten we niet of deze partij nog wel door kan gaan. Dat zou toch heel jammer zijn want het is toch weer een leuk begin van het nieuwe kaats seizoen !!!!
 
1e prijs: Bote Jellema, 21 voor en 8 tegen
2e prijs: Margriet Jellema, 18 voor en 8 tegen
3e prijs: Remon Tie Bouma, 18 voor en 9 tegen
Van harte gefeliciteerd met jullie prijs en een gezellig en sportief kaats seizoen toegewenst!
 
Jongereinkommisje K.F. Eastereinein (Tjerk, Gep, Riemy, Joke, Annette, Carin, Petra)