KNKB: Parturenpresentatie

Aan alle leden van de KNKB,

 

De Parturen presentatie 2013 houden we samen met de Provinciale opening van de Nationale Sportweek in samenwerking met Sport Fryslân en gemeente Franeker op 20 april a.s. op het Sjûkelân te Franeker.

 

Vanaf 13.00 uur begint de DJ van Waterstad FM zijn muziek te draaien! Om 13.15 starten we met de Provinciale opening van de Nationale Sportweek en de presentatie van de parturen voor 2013. Arjen de Boer, van Omrop Fryslân, opent het festijn samen met gedeputeerde Mw. Schokker van de Provincie en wethouder Twerda van de Gemeente Franeker.

Tevens hebben wij Epke Zonderland, Olympisch kampioen, en Alyda Norbruis, Para Olympische medaillewinnares, hitzanger Tim Douwsma en nog veel meer.

 

Daarnaast zijn er nog site events, zoals cup cakes maken voor de kids, op de foto met kaatsers of het PC bestuur. Het goede doel is dit jaar de CliniClowns. De brandweer en politie zetten materiaal neer zodat de kinderen een kijkje kunnen nemen in een brandweer auto of bij een politie motor. Het damesvoetbalteam van sc Heerenveen is vertegenwoordigd door enkele speelsters en de mobiele kaatsmuur zal uiteraard niet ontbreken.

 

 

Kortom! Het wordt een groot feest, de toegang is gratis en iedereen is welkom! Neem je familie en vrienden mee.

2013 parturenpresentatie

 

 

Zie ook de FLYER

 

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Kaats Bond