OneWall: sukses foar susters Kroondijk

Ynternasjonaal OneWall toernoai yn Frjentsjer en we krigen in moai ferslach fan de suskes Kroondijk!

 

Wij, Roelie en Corrie Kroondijk, hebben zondag 20 december meegedaan aan het internationaal junior open OneWall in Franeker. Roelie met Rixt Fokkema uit Kimswerd en Corrie met Fiera de Vries uit Sexbierum,  in de categorie meisjes tot 13 jaar

Het was jammer dat er bij ons in de categorie geen buitenlanders waren. Het was opgesplitst in twee poules. Roelie en Rixt in poule 1 en Corrie en Fiera in poule 2. Roelie en Rixt moesten de eerste wedstrijd tegen Famke Zijlstra en Jessie Rekker en deze wedstrijd werd gewonnen met 11-1. De tweede wedstrijd moesten we tegen Foke Jill Bakker en Jildou Ekema en ook deze partij wonnen we met grote cijfers 11-0. De derde wedstrijd verloren we van Marlies Bonnema en Anna Rob met 3-11. Maar toch nog eerste in de poule.

Corrie en Fiera moesten de eerste wedstrijd tegen Chantal de Witte en Gerda Lijklama Nijholt gewonnen met 11-3. De tweede wedstrijd tegen Femke Alberda en Ethelle Potiez, deze partij wonnen we met 11-1. De derde partij moesten we tegen Iris Veldman en Senne Idsardi en deze wedstrijd werd gewonnen met 11-6. De vierde partij was tegen Noa Elzinga en Ilse Marije van Beem en met dikke cijfers gewonnen, 11-0. Wij waren ook eerste in de poule.

In de halve finale moesten wij, Roelie en Rixt, tegen de nummer twee in de andere poule en dat waren Iris Veltman en Senne Idsardi deze partij wonnen wij met 11 –3. Corrie en Fiera moesten in de andere halve finale tegen de andere nummer twee en dat waren Marlies Bonnema en Anna Rob ook deze partij wonnen we met 11-6.

Dus in de finale een zussenstrijd. Het werd een eenzijdige finale. Wij, Corrie en Fiera, hebben de finale gewonnen met 11-3. Maar ook een mooie tweede prijs voor Roelie en Rixt.

Het was een super dag.

Sportieve groet,

Roelie en Corrie

20151220FrjentsjerOneWall