Op nei Hank-Dussen

Jongens/Meisjes d.e.l. 24 mei in Hank-Dussen

 

 

De Spelersbus van SC Heerenveen rijdt speciaal voor jullie

 

Op zaterdag 24 mei a.s. organiseert Kaatsclub HDKC (Hank-Dussen) voor het eerst in de kaatshistorie een officiƫle KNKB-wedstrijd in Brabant. Of eigenlijk zelfs twee: jongens d.e.l. en meisjes d.e.l., beide met herkansing. Passend bij de bijzondere sfeer van HDKC krijgt de wedstrijd een internationaal (Fries-Vlaams), sportief/sociaal (oa. sportiviteitsprijzen) en gezellig (oa. live-muziek) karakter.

 

 

Een superleuke dag

 

HDKC en de KNKB streven naar een flinke deelname op 24 mei! Maar Hank-Dussen is natuurlijk niet om de hoek (al is het vanuit Lemmer slechts anderhalf uur rijden!). Speciaal voor de kaats(t)ers rijdt daarom de spelersbus van het dameselftal van SC Heerenveen op 24 mei naar Brabant!

 

Op deze manier begint de unieke kaatsdag al om 8 uur bij het Abe Lenstrastadion, wordt deze voortgezet op het Groot Zuideveld in Dussen en gaan er om 18 uur wellicht een flink aantal kransen mee terug in de bus naar Friesland! Overigens hopen HDKC en de KNKB dat er ook flink wat ouders en andere belangstellenden een kijkje komen nemen.

 

 

Meld je nu al aan

 

Aanmelden voor de Fries-Vlaamse Kaatswedstrijd kan voor Friese kaats(t)ers gewoon via www.knkb.nl (wedstrijdagenda). Wil je een plekje in de spelersbus, vul dan het reserveringsformulier (incl. praktische informatie) in op de website van HDKC: www.hdkc.nl. Wees er snel bij, want voor de bus (38 plaatsen) geldt: vol=vol!

 

Kaatsclub HKDC

Poster HDKC