Trainen bij Stichting Kaatsfan

Trainen bij Stichting Kaatsfan, nu ook

voor Schoolmeisjes en Pupillen Meisjes

 

Trainen bij Stichting Kaatsfan moet een feest zijn voor iedereen. Het plezier moet eraf spatten en met fanatieke trainingen en sportief plezier kunnen de prijzen binnen worden gesleept. Met deze insteek heeft Stichting Kaatsfan al mooie resultaten geboekt en dat willen we ook in de toekomst graag blijven doen.

En vanaf 2020 willen we dit uit gaan breiden!

In 2020 willen we ook de pupillenmeisjes en schoolmeisjes de gelegenheid bieden om aan te sluiten bij de trainingen van Team Kaatsfan.

Team Kaatsfan wil de grootste supporter zijn van het kaatsen en dat willen we doen we door naast het aanbieden van trainingen ook tijd in te ruimen voor sportief plezier en teambuildingsactiviteiten.

De opgave bij Team Kaatsfan is vrij. We willen gaan werken met 5 verschillende categorieën. Dames Selectie, Dames 1 e klas, Meisjes, Schoolmeisjes en Pupillen Meisjes.

In elke categorie is het maximaal aantal deelnemers per groep 10-12 deelnemers. Wanneer het aantal opgaves boven het maximale aantal deelnemers komt, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Zodat we op die manier de kwaliteit van de trainingen blijven waarborgen en iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is om optimaal te kunnen presteren.

Daarnaast spelen we ook met het idee om een dependance trainingsplek aan te bieden. Naast Franeker willen we komend seizoen ook in Goënga trainingsmogelijkheden aan gaan bieden in de categorie meisjes, schoolmeisjes en pupillen meisjes.

Kaatsfan is: gezelligheid, trainen met een lach, anders trainen en vooral sportief plezier. Kom jij ook bij ons trainen in 2020?

Opgeven is mogelijk vanaf 1 juli tot en met 30 september via opgave@kaatsfan.nl

Wil je meer informatie omtrent de trainingen of heb je andere vragen, mail ons dan op info@kaatsfan.nl

 

Namens het bestuur van Stichting Kaatsfan,

 

Wybe Visser