11-2-2015: Wurkwinkel Berber vd Berg

Achte leden en belangstellenden,

 

 

WORKSHOP BERBER VAN DEN BERG BIJ FYSIOPRAKTIJK JELLE EIJZENGA

berber-van-den-berg

Op woensdagavond 11 februari 2015 organiseren wij weer een lezing(workshop) in onze praktijk met als gastspreker Berber van den Berg, sportpsycholoog. Berber krijgt steeds meer bekendheid vanwege haar mentaal coachen van individuen en groepen in de Epke Zonderlandhal in Heerenveen. Steeds meer (top)sporters weten de weg naar haar te vinden vanwege haar unieke manier van mentaal coachen. Door gerichte coaching kunnen sporters mentaal sterker worden.

 

Daarnaast is Berber ook sportpsycholoog binnen het Eco-coach team om zo ook coaches te begeleiden.

Berber heeft jarenlang geturnd op topsportniveau. Ze is verschillende malen Nederlands kampioen geweest, en heeft aan verscheidene wereldkampioenschappen meegedaan. In 2004 was ze genomineerd voor de Olympische spelen. Berber weet als geen ander wat er in een topsporter omgaat, en is in staat om dit op een hele praktische en natuurlijke manier over te brengen door middel van coaching en training.

 

Het gebeurt niet vaak dat wij in onze regio de mogelijkheid krijgen, om een interactieve workshop bij te wonen van zo’n vakvrouw. Het is dus een must voor iedere sporter, trainer, coach, en (medisch) begeleider om deze avond bij te wonen.

 

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar te netwerken.

 

Waar: Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga

Prommehôf 3 te Berltsum.

Wanneer: woensdag 11 februari 2015

Aanvang: 19.30 uur

Inloop: vanaf 19.00 uur

 

Sjoch ek de FLYER